Szállodánk szívesen ad otthont különböző rendezvényeknek, legyen szó százfős konferenciáról, vagy akár szűkebb körű családi vagy céges eseményekről. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

KONFERENCIA, TOVÁBBKÉPZÉS

Tartsa nálunk konferenciáját vagy továbbképzését, szállodánk és rendezvénytermünk kényelmes és otthonos helyszín mindkettőhöz. Nemcsak a korszerű és hangulatos környezet miatt ajánljuk magunkat, hanem a kiváló ár-érték arány és a kiegészítő programlehetőségek miatt is érdemes személyre szabott ajánlatunkat kérni. 100 főig tudunk rendezvényeket fogadni, a résztvevők számára az étkezés is megoldható szállodánk éttermében.

KONFERENCIA, TOVÁBBKÉPZÉS

CSAPATÉPÍTÉS

CSAPATÉPÍTÉS

Szállodánk ideális az Ön számára, ha szeretne akár néhány órát elszeparálva tölteni beszélgetésekkel, előadásokkal majd tartalmas és élménydús programokkal összekovácsolni a társaságot. Szállodánkban wellness, kerékpárbérlési lehetőség áll rendelkezésre, a közeli Zsóry Gyógy- és Strandfürdő szintén egy sor lehetőséget kínál az aktív pihenéshez. Mezőkövesd és környéke szintén nagyon gazdag programlehetőségekben. A Hadas városrészben például a Matyó hagyományokba kapnak átélhető betekintést az érdeklődők, ezen felül a városból karnyújtásnyira további élmények érhetők el bármilyen irányba is indulnak.

További információk a Programajánló menüpontban.


CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

Legyen szó szűkebb körű, meghitt családi összejövetelről, vagy nagyszabású évfordulóról, esküvőről, szállodánk rendezvénytermét az Ön igényei és ízlése szerint alakítjuk ki! A terem szeparálható, így egészen 100 főig jól variálható, akárcsak a belső elrendezés a székekkel, asztalokkal. A helyszínen megtekintheti a termet és a szállodát, és valamennyi kérdésére készséggel válaszolunk elérhetőségeinken egyaránt.

Álmodja meg, és mi megvalósítjuk!

CSALÁDI RENDEZVÉNYEK

CSAPATÉPÍTÉS

Rendezvénytermek

Sokoldalú lehetőségeinknek köszönhetően a kicsi, néhány fős elegáns találkozóktól a nagyszabású, akár 200 fős konferenciákig vagy családi eseményekig a legkülönbözőbb rendezvényeknek helyet tudunk biztosítani. Termeink kényelmesek, és korszerűen felszereltek.